Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Розпочато відбір кандидатів на посади директорів усіх регіональних філій «Укрзалізниці»

Розпочинається відбір кандидатів на посади директорів усіх регіональних філій ПАТ «Укрзалізниця». Про це повідомила прес-служба Укрзалізниці.

У повідомленні зазначено, що вперше в історії ПАТ «Укрзалізниця» розпочинається відкритий відбір на посади директорів регіональних філій:

«Донецька залізниця»;

«Львівська залізниця»;

«Одеська залізниця»;

«Південна залізниця»;

«Південно-Західна залізниця»;

«Придніпровська залізниця».

Директор регіональної філії  – це і стратег, і лідер, і менеджер, і дипломат, який скеровує, корегує, аналізує та управляє залізницями України. Функції директора регіональної філії ПАТ «Укрзалізниця» надзвичайно важливі з урахуванням забезпечення ним ефективного управління регіональною філією для повноцінного задоволення потреб внутрішніх та зовнішніх клієнтів у якісних, своєчасних та конкурентних  залізничних перевезеннях, роботах, послугах.

Запрошуються для участі у відкритому відборі чесні, відкриті професіонали, які спроможні здійснити реформи та поділяють корпоративні цінності нового керівництва компанії.

Якість і повнота наданої інформації впливає на кінцевий результат розгляду кандидатури членами правління, Комплаєнс-офісом та незалежними експертами. На підставі наданих документів та співбесіди з кандидатом буде прийняте рішення щодо направлення кандидатури на розгляд Правління ПАТ «Укрзалізниця».

Претенденти можуть ознайомитися з вимогами до кандидатів  та надіслати пакет документів на електронну адресу: [email protected]  та в копії на адресу: [email protected].  

Довідкову інформацію можна отримати за телефонами: (044) 465-04-81,  (067) 327-90-91 контактна особа: Баркова Олена; (044) 465-21-71 контактна особа: Петрова Алла.

Пропозиції від кандидатів прийматимуться упродовж трьох тижнів з 19 грудня 2016 року по 10 січня 2017 року включно.  

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ