Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Розпродаж в "Карпатах": Худоб'як в Росії, Кенія в Німеччині

Львівські "Карпати" поступово виводять зі складу гравців, які були виставлені на трансфер в кінці минулого сезону. Клуб покинув один з лідерів і капітан команди, улюбленець місцевої публіки атакуючий півзахисник Ігор Худоб'як. На правах оренди перейшов у російський "Ростов". Також 2-річний контракт з дюссельдорфською "Фортуною" підписав грузинський півзахисник Леван Кенія. За трансфер 22-річного футболіста, за інформацією Bild, "Карпати" виручили 400 тисяч євр

Всього в чемпіонатах України за львівські Карпати 28-річний Худоб'як провів 219 матчів і забив 27 м'ячів. Також хавбек провів шість матчів у складі збірної України.

"Я дуже радий переходу. Відразу погодився - взагалі не роздумував. Планую залишитися в Ростові, у мене угода з правом викупу. З керівництвом Карпат останнім часом дуже напружені відносини", - зазначив в інтерв'ю каналу 24 Худоб'як.

Леван Кенія - вихованець тбіліського "Локомотива" починав свою професійну кар'єру в системі "Шальке", правда закріпитися в складі одного з провідних клубів Німеччини хавбеку не вдалося і він перейшов у "Карпати". У Львові Кенія провів 20 ігор, в яких забив 3 голи.

Нагадаємо, що раніше головним тренером "Карпат" призначений український фахівець Олександр Севідов. Тим не менш, новий наставник не став перечити керівництву і давати ще один шанс відкинутим гравцям. Тим більше, що той же Худоб'як і ще один півзахисник Ігор Голодюк відмовилися йти на зниження зарплати, яке було запропоновано менеджементом. З цієї причини обидва гравця були переведені в дубль.

Зазначимо, що згідно з календарем чемпіонату Прем'єр-ліги України на старті першості львів'яни зіграють на домашній арені проти полтавської "Ворскли" - 14 липня о 17:30.

ДТ

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ