Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Розвідка: За бойові дії в Україні відповідальні двоє генералів РФ

Головне управління розвідки заявляє, що за ведення бойових дій на Донбасі особисто відповідають двоє російських генералів. Про це повідомляє прес-служба ГУР Міноборони.

"Головним управлінням розвідки Міністерства оборони України встановлено вищий командний склад Збройних сил Росії, особисто відповідальний за ведення бойових дій на території України", - сказано в повідомленні.

Згідно з даними розвідки, це заступник начальника Генерального штабу ЗС РФ генерал-полковник Сергій ІСТРАКОВ , який минулого тижня прибув в Донецьк інспекутвати боєготовність бойовиків.

Другим генералом, що відповідає за бойові дії, є начальник штабу Центру територіальних військ (колишнє 12 командування резерву) Південного військового округу ЗС РФ генерал-лейтенант Михайло Теплинський.

Крім того у розвідці зазначили, що основні зусилля противника минулої доби були зосереджені на приховуванні озброєння та військової  та техніки у заборонених Мінськими домовленостями районах на Слов’янському напрямку.

Продовжується інформування ОБСЄ щодо порушення противником Мінських домовленостей. Представникам Місії надана інформація про наявність у районах Старомихайлівка, Моспине, Донецьк танків та артилерійських систем противника калібром понад 100-мм (САУ).

Українська правда

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ