Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

«Рух» - «Іллічівець-2»: винниківчани стартують у другій лізі

Історичний день для «Руху» та винниківського футболу настане у неділю, 24 липня. Багаторазовий чемпіон обласної Прем’єр-ліги, одна з найтитулованіших аматорських «вчорашніх» команд офіційно переступить поріг професійного футболу.

У матчі першого туру другої ліги винниківчани у себе вдома прийматимуть маріупольський «Іллічівець-2». На стадіоні імені Богдана Маркевича матч розпочнеться о 18:00. Для усіх вболівальників вхід на цей матч, а також на усі домашні матчі «Руху» протягом сезону, буде безкоштовним.

Керівництво «Руху», увесь тренерський штаб команди, гравці та усі працівники клубу закликають Вас, шановні вболівальники, переглянути історичний матч для команди, підтримати гравців, а також стати учасниками відкриття історичного сезону на стадіоні імені Богдана Маркевича, яке заплановане за 15 хвилин до стартового свистка арбітра.

До першого офіційного матчу у другій лізі «Рух» готувався у себе на базі у Винниках. Команда Романа Гданського, окрім навчально-тренувальних зборів, провела два товариські матчі проти ФК «Тернопіль» та дублюючого складу луцької «Волині». В обох матчах винниківчани здобули перемоги – 3:1 та 4:1 відповідно. Переміг «Рух» свого принципового суперника і у матчі першого етапу Кубка України. Перемога «Руху» над «Гірником» з Соснівки хоч і була непростою (3:0), однак «Рух» усім довів, що команда знаходиться на правильному шляху свого розвитку.

Вочевидь, після таких результатів і в товариських матчах, і у Кубку України на нашу команду будуть налаштовуватися максимально серйозно. Можна не сумніватися у тому, що кожен з майбутніх суперників «Руху» зробить усе можливе, щоб від команди Романа Гданського та Олександра Іванова не пропустити цілу торбу голів. Немає сумнівів у тому, що винниківський «Руху» буде побоюватися і перший суперник у другій лізі. Ймовірно, «Іллічівець-2» буде прагнути здобути позитивний результат, граючи від захисту на контратаках, а також діючи на полі з великим бажанням та самовіддачею. Інших козирів у молодої маріупольської команди, ймовірно, що не буде. До слова, більшість гравців «Іллічівця-2» представлятимуть минулорічний «Іллічівець» U-19.

Хто б що не говорив, але «Рух» за підбором своїх виконавців, за класом та майстерністю гравців, на думку фахівців, уже є як мінімум командою з першої ліги. Талановитих та досвідчених гравців у складі майбутніх господарів хоч відбавляй. Найголовніше те, що «Рух» відкриватиме новий сезон перед своїми вболівальниками. Відповідно яскрава гра та результат повинні у винниківчан бути на першому місці. Якщо винниківчани гратимуть яскраво і здобуватимуть перемоги, трибуни стадіону імені Богдана Маркевича у Винниках рано чи пізно доведеться розширяти.

Що цікаво, у матчі проти «Іллічівця-2» уже зможе дебютувати один з новачків «Руху» Станіслав Чучман. Матч проти «Гірника» Чучман пропустив через червону картку, яку отримав ще у минулому сезоні, граючи за першоліговий ФК «Миколаїв». Інші новачки «Руху», а також ті футболісти, яких Ви бачили уже неодноразово, виступаючи за «Рух», також рвуться в бій.

«Рух» (Винники) – «Іллічівець-2» (Маріуполь)

24 липня (неділя). Друга ліга, перший тур. Стадіоні імені Богдана Маркевича, Винники. Початок матчу – о 18:00, відкриття сезону – о 17:45. Вхід – вільний. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ