Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

«Рух» дебютував у другій лізі з розгромної перемоги

Винниківський «Рух» здобув першу перемогу у чемпіонаті другої ліги. Перед рекордною кількістю вболівальників «блакитні» відвантажили шість «сухих» голів у ворота другої команди маріупольського «Іллічівця». Боротьби у матчі не вийшло: клас та майстерність винниківчан втілилася у розгром.

Старт футбольного сезону у Винниках вболівальники очікували з великим нетерпінням. Свідками розгромної перемоги «Руху» стали понад дві з половиною тисячі вболівальників. Ймовірно, якщо «рухівці» так громитимуть суперників й надалі, то на кожен наступний матч приходитиме ще більше глядачів.

Президент «Руху» Григорій Козловський, голова федерації футболу Львівщини Ярослав Грисьо, заступник міського голови Винник Богдан Шустер, а також заслужений тренер  України Мирон Маркевич офіційно відкрили футбольний сезон у Винниках та привітали присутніх вболівальників зі стартом «Руху» у професійному футболі. Додали настрою вболівальникам та футболістам ще й музиканти львівського оркестру Фан-фари.

Два тайми футбольного матчу фактично пройшли на частині полі маріупольського «Іллічівця-2». За увесь матч команда Олександра Волкова спромоглася зробити лише один (!) удар в ствір воріт. Усі інші атаки гостей завершувалися, тільки-но «червоні» переходили центр поля.

Клас та майстерність гравців «Руху», а також повне домінування над суперником дозволяло «рухівцям» у цьому матчі забивати на будь-який смак. У підсумку «Рух» забив шість голів, і, як мінімум, ще стільки гольових моментів не реалізував.

По ходу поєдинку не було видно завдяки чому гравці «Руху» можуть втратити очки. Молода команда «Іллічівця-2» як не старалася, але змирилася зі своєю поразкою ще у першому таймі, коли рахунок став 3:0 на користь команди господарів. За «Рух» у цьому матчі двічі забив Олексій Омельченко, по одному влучному удару провели Андрій Кікоть, Святослав Козловський, Олег Шептицький та Борис Баранець.

Такий результат і такий футбол від «Руху» не міг не подобатися вболівальникам. Велика ймовірність того, що на наступний домашній матч «Руху», який відбудеться у суботу 6 серпня, прийде ще більша глядацька аудиторія. «Рух» прийматиме конкурента у боротьбі за підвищення у класі  - «Балкани» з селища «Зоря», що в Одеській області.

Друга ліга, Винники. Стадіон імені Богдана Маркевича, 1 тур. Глядачів - 2500

"Рух" (Винники) - "Іллічівець-2" (Маріуполь) - 6:0 (3:0)

«Рух»: Дяченко, Гурський, Чучман, Романюк (Федорів, 25), Бідловський, Кінаш (Дмитрух, 70), Кікоть, Б. Баранець, Г. Баранець, Козловський, Омельченко (Шептицький, 65)

«Іллічівець-2»: Важинський, Волк, Пандурський, Діденко, Афендулов, Денисов (Кобзар, 80), Дан. Папук, Ден. Папук, Білокінь, Мочевінський (Петерман, 63), Маленко

Голи: Омельченко, 16, 47, Кікоть, 19, Козловський, 25, Шептицький, 64, Б. Баранець, 70

Попередження: Чучман, 27

Судді: В. Дорош (Київ), С. Дарійчук (Чернівці), Є. Гашков (Чернівці)

Четвертий арбітр: Андрій Холявко (Львів)

Спостерігач арбітражу: Я. Боднар (Тернопіль)

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ