Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

«Рух» переконливо обіграв дублюючий склад «Волині»

Винниківський «Рух» здобув свою другу перемогу у статусі професійної команди. Команда Романа Гданського у Луцьку з рахунком 4:1 здобула впевнену перемогу над дублюючим складом луцької «Волині».

Серйозну заявку на перемогу у товариському матчі «рухівці» зробили уже у першій половині першого тайму. Чудове порозуміння на футбольному полі демонстрували Володимир Макар та Олексій Омельченко. Перший віддавав, а другий забивав. При рахунку 2:0 на користь «Руху» господарям поля вдалося один гол відіграти, однак пропущений гол не вплинув суттєво на гру винниківської команди.

Клас та майстерність гравців «Руху» брала своє у багатьох моментах: молоді та амбітні гравці «Волині» як не старалися, але на рівних боротися з досвідченішим суперником їм не вдавалося. Гравці «Волині» моментами у цьому матчі виглядали дуже і дуже непогано, а моментами не обходилося без провалів.

В обох таймах гравці «Руху» домінували на ігровому полі. Третій та четвертий гол нападника Олексія Омельченка довів швидше випадковість, аніж закономірність першого гола дублерів «Волині». Покер Омельченка при немалій кількості нереалізованих моментів «Руху» лише підтвердив переконливу перемогу «Руху» на класі.  

Головний тренер винниківчан Роман Гданський залишився задоволений спарингом у Луцьку. Каже, що перед кубковим матчем з «Гірником» з Соснівки було б добре ще з кимось помірятися силами у товариському матчі. Втім, знайти добротного суперника у період, коли обласний футбол пішов на літню перерву, не так вже й просто.

Нагадаємо, 12 липня «Рух» провів перший спаринг у статусі професійної команди. Винниківчани на власному полі з рахунком 3:1 перемогли ФК «Тернопіль». 20 липня в рамках попереднього етапу Кубка України «Рух» на виїзді зіграє офіційний матч з «Гірником» з Соснівки.

«Волинь» (дубль) – ФК «Рух» - 1:4 (1:3)

Склад «Руху»: Шевчук, Романюк, Федорів, Чучман, Бідловський, Кінаш, Козловський, Г. Баранець, Б. Баранець, Макар, Омельченко

На заміну виходили: Дяченко, Іванов, Дмитрух, Кікоть, Шептицький, Баглай, Садоха, Бойко, Панасюк

За «Рух» забивали: Омельченко - 4

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ