Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

«Рух» прийме «Оболонь» на стадіоні «СКІФ»

У 12-му турі суперником жовто-чорних стане київська «Оболонь-Бровар». Зі столичною командою зіграємо у суботу, 16-го вересня, початок зустрічі о 16.00.

Вхід для уболівальників традиційно вільний. Таким чином жовто-чорні леви хочуть змінити атмосферу та додати команді свіжих і позитивних емоцій за допомогою нової арени. Адже у Винниках команда вже не може перемогти упродовж 5-ти матчів.

За словами спортивного директора «Руху» Володимира Лапіцького, тимчасова зміна домашньої арени є плановою. «Ми не раз заявляли, що є львівською командою та хочемо грати і для тих прихильників, які живуть у різних районах нашого міста, – підкреслив він. – Також ми вже маємо позитивний досвід у цьому плані. Навесні наша команда на «Арені-Львів» розгромила запорізький «Металург» – 6:1. Тож сподіваємось, що на стадіоні «СКІФ» теж потішимо своїх уболівальників перемогою».

«Користуючись нагодою, хочу запросити усіх винниківчан і львів’ян об’єднатися і підтримати «Рух», бо зараз формується нова команда, тому нашим хлопцям дуже потрібна ваша підтримка», – зазначив Володимир Лапіцький.

ФК «Рух»

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ