Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Румунський повіт Тіміш має намір співпрацювати з Львівщиною

Під час візиту на Львівщину Генеральний консул Румунії у Чернівцях Елеонора Молдован зустрілась із головою Львівської обласної державної адміністрації Олегом Синюткою та головою Львівської облради Олегом Ганущином. На зустрічі Елеонора Молдован зазначила, що прикордонний повіт Тіміш має спільні кордони із Угорщиною та Сербією. Відтак, територія динамічно розвивається. Повідомила прес-служба Львівської ОДА.

За словами Генерального консула співробітництво між Львівщиною та цим повітом має добрі перспективи, зокрема не лише щодо  культурної, але й комерційної співпраці.

«Варто відзначити ваш позитивний досвід та перспективні напрацювання у налагодженні двосторонніх зв’язків між нашими країнами»,– наголосила консул, а також привітала присутніх із отриманням безвізового режиму для України.

Подальші двосторонні домовленості сторони закріплюватимуть на двох масштабних форумах – міжнародній агропромисловій виставці AGROPORT WEST LVIV 2017, а також Весняному діловому форумі,

«Для нас дуже важливі ці дві події, вони є знаковими не лише для регіону, але й для країни, адже вони мають всеукраїнський масштаб, також будуть долучатися різноманітні делегації і для нас важливо щоб була присутня делегація Румунії – зазначив голова Львівської ОДА Олег Синютка, а також зауважив, що Львівщина зацікавлена у відкритті в перспективі почесного консульства Румунії на Львівщині.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ