Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка  |  Cуспільство

Ryanair нарешті прийде до Львова?

Згадка українських аеропортів Жуляни і Львів з'явилася в коді нідерландської версії сайту Ryanair. Про це повідомив avianews.com.

Подібну знахідку зробив користувач форуму видання tkr. У січні цей же користувач повідомив про появу на тестовій версії сайту Wizz Air рейсу Львів-Вроцлав за два дні до його офіційного анонсування.

7 березня міністр інфраструктури України Володимир Омелян анонсував заплановану на 15 березня спільну прес-конференцію з одним із найбільших лоу-костів Європи.

Він відмовився уточнити назву авіаперевізника, пояснивши це тим, що така політика компанії.

"Сподіваюся, що 15 березня це станеться і Києві, і у Львові. Ця авіакомпанія проінформує про маршрути, своє бачення ринку і про потенційні напрямки подальшої співпраці", - розповів Омелян.

У лютому головний співробітник Ryanair з правових питань та регулювання Юліуш Коморек заявив польським журналістам, що компанія близька до прийняття рішення про вихід на український ринок.

Раніше в Ryanair воліли утримуватися від коментарів з приводу свого виходу на український ринок. Вся інформація по темі надходила від представників аеропортів України або українських чиновників.

Економічна правда

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ