Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Ryanair почне літати зі Львова до Меммінгена вже у вересні

Ryanair 16 травня оголосила про початок виконання польотів на напрямі Львів-Меммінген з вересня, через високий попит з боку українських клієнтів, в рамках розширеного розкладу рейсів зі Львова на період зимового сезону 2017 року, повідомив офіційний Фейсбук аеропорту Львів.

Для того, щоб відзначити ранній запуск польотів, Ryanair розпочала продаж квитків на рейси, що виконуватимуться у вересні та жовтні, за ціною лише від €19,99.

Дешеві квитки доступні для бронювання на сайті Ryanair.com до опівночі четверга (18 травня).

Ольга Павлонка, менеджер з продажу та маркетингу Ryanair в Центральній і Східній Європі зазначила:

«Із радістю повідомляємо, що наш новий рейс Львів – Меммінген, з частотою виконання двічі на тиждень, розпочнеться на два місяці раніше, ніж планувалося, пропонуючи українським бізнес-туристам та подорожуючим найнижчі ціни на авіаквитки.
Запуск нового маршруту почнеться у вересні, в рамках розширеного розкладу рейсів зі Львова до Німеччини на період зимового сезону 2017 року.

Українські клієнти та туристи можуть розраховувати на ще нижчі тарифи за умови раннього бронювання та планування своєї відпустки заздалегідь. Тому не прогавте можливість забронювати дешеві квитки зі Львова.

Щоб відзначити ранній запуск польотів, ми запускаємо продаж квитків на маршруті Львів-Меммінген за ціною лише від €19,99 за переліт у вересні і жовтні, які доступні для бронювання до опівночі четверга (18 травня).

Оскільки ці напрочуд дешеві квитки будуть розкуплені швидко, варто увійти на www.ryanair.com і не пропустити шанс.»

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ