Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Рятувальники Львівщини змагаються за звання кращого начальник караулу

20 липня на базі загону технічної служби Головного управління ДСНС України у Львівській області відбувся перший етап Всеукраїнського конкурсу «Кращий начальник караулу». Про це повідомили в Головному управлінні ДСНС України у Львівській області.

Найкращі пожежні із усіх куточків Львівщини змагалися у трьох номінаціях: «Кращий начальник караулу з охорони населених пунктів, зі стажем роботи більше 2 років», «Кращий молодий начальник караулу з охорони населених пунктів, зі стажем роботи до 2 років» та «Кращий начальник караулу з охорони об’єктів». 

Конкурс складається з двох етапів – теоретичного та практичного, проводиться щорічно і є своєрідним екзаменом для рятувальників. Адже, беручи в ньому участь, вони вдосконалюють професійну майстерність та демонструють фаховий рівень знань і навичок. 

Спочатку конкурсанти вирішували задачі з пожежної тактики, а також тестові завдання з дисциплін, що вивчалися протягом навчального року в системі службової підготовки. Під час виконання практичних завдань рятувальники відпрацювали нормативи на одягання захисного одягу та спорядження на час, в’язали подвійну рятувальну петлю, одягаючи її на потерпілого, закріплювали рятувальну мотузку за конструкцію. Крім цього, учасники підіймалися штурмовою драбиною на четвертий поверх навчальної вежі та професійно діставалися висувною драбиною у вікно третього поверху навчальної вежі. Найкращий начальник караулу буде представляти Львівщину на Всеукраїнських змаганнях у Вінниці.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ