Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

Рятувальники обшукали 72% сміттєзвалища, але четвертого зниклого не знайшли

Ми пройшли 72% території Грибовицького сміттєзвалища, але четвертого зниклого, працівника ЛКП «Збиранка», не виявили. Про це учора, 7 червня, під час засідання сесії Львівської обласної ради повідомив голова ГУ ДСНС у Львівській області Сергій Дмитровський.

«Ми пройшли цю територію, шукали людину. На місці присутні родичі зниклого, і на їхню вимогу ми поверталися, щоб оглянути територію ще раз. Зараз ми дійшли до тієї зони, яка визначена небезпечною. На сьогодні пошуки призупинено через загрозу чергового обвалу. Ми відстежуємо як себе поводить сміттєзвалище», - сказав Дмитровський.

За його словами, рятувальники очікують висновків експертів про те, як поводитиме себе сміттєзвалище.

«Зараз воно просувається в те місце де були виявлені тіла рятувальників. Ми не відмовляємось від пошуків, але тріщина збільшилась від 2 до 2,5 м. Окрім того йде просідання тіла сміттєзвалища. Провокувати зміщення верхівки сміттєзвалища ми не можемо, бо ми не знаємо, що з цього вийде. Ми чекаємо інженерних рішень. Ми не працюємо на підприємстві ЛКП «Збиранка», тому не знаємо, як складувалися відходи і як може повести себе сміттєзвалище», - сказав Дмитровський.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ