Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Саакашвілі: держапарат повністю деморалізований і не може керувати країною

Керівник Одеської обласної державної адміністрації Міхеїл Саакашвілі вважає, що без реформ в країні відбувається делегітимація політичного класу.
Фото з podrobnosti.ua

Як передає Цензор.НЕТ, про це він сказав в ефірі "Свободи слова" на ICTV.

Саакашвілі зазначив: "Останні події показали, що держапарат повністю деморалізований і не може керувати країною, що видно по ситуації, коли міністр економіки не може звільнити навіть керівників держпідприємств.

У той же час, як показали події в Мукачевому і під Верховною Радою, силові відомства також не справляються зі своїми функціями.

За словами Саакашвілі, водночас відбувається загальна делегітимізації політичного класу, досить подивитися дані останніх опитувань.

"Практично весь політичний клас йде вниз за опитуваннями. Коли прем'єр говорить "я не йду на вибори", можна це виправдати. Але, з іншого боку, коли глава уряду не хоче випробувати свою підтримку з боку суспільства шляхом виборів, а це єдиний метод в демократичному суспільстві отримати мандат, а він відмовляється від цього мандата. Відбувається делегітимізація політичного класу", - заявив Саакашвілі.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ