Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Саакашвілі каже, що Одеський аеропорт може зупинитись

Міжнародний аеропорт "Одеса" може припинити роботу через стан злітно-посадкової смуги, на ремонт якої не виділяються кошти. Про це заявив голова Одеської ОДА Міхеіл Саакашвілі.

"Смугу - не ремонтують. У Києві гроші є, але нам не дають. Аеропорт може взагалі зупинитися. Я попередив", - передає журналіст Delo.UA з Одеси.

На сьогоднішній день одеський аеропорт приймає як внутрішні, так і міжнародні рейси.

В інтерв'ю Delo.UA колишній перший заступник міністра інфраструктури України Володимир Шульмейстер розповідав, що до регіональних аеропортів України є інтерес у авіакомпаній, але вони не приходять з-за якості ЗПС.

"Наприклад, WizzAir заявила, що може почати літати в Одесу, якщо ЗПС стане нормальної якості. На такі сигнали потрібно оперативно реагувати", - розповідав Шульмейстер.

Раніше повідомлялося, що новий термінал міжнародного аеропорту "Одеса" почне працювати в тестовому режимі вже у вересні цього року. З 30 вересня термінал має запрацювати в тестовому режимі. А через 2-3 місяці запрацює в повну силу.

ТОВ "Міжнародний аеропорт Одеса" - спільне підприємство, створене в листопаді 2011 року Одеською міською радою та приватним інвестором "Одеса аеропорт Девелопмент".

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ