Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Саакашвілі: Не вийде позбавити мене українського громадянства

Екс-глава Одеської облдержадміністрації Міхеїл Саакашвілі заявив, що у президента Петра Порошенка не вийде позбавити його українського громадянства. Про це він заявив на своїй сторінці в Facebook.

"Я живу в Україні вже понад 13 років, я брав участь у трьох революціях: революції на граніті та двох майданах! У мене лише одне єдине громадянство - українське і їм не вдасться мене його позбавити!", - заявив Саакшвілі.

Він підкреслив, що не отримуватиме статус біженця.

"Зараз мене хочуть змусити отримати статус біженця. Цього не буде! Я не збираюсь ніде лишатися та отримувати ніякий статус! Я буду домагатись законного права повернутись в Україну!", - зазначив він.

Саакашвілі також заявив, що Порошенко їздив до Грузії "для чергового договорняка"

"Порошенко їздив у Грузію не налагоджувати зв'язки між країнами, він поїхав туди задля чергового договірняку, цього разу - двох олігархічних режимів: українського Порошенко і найбільшого приватного акціонера Газпрому, проросійського Іванішвілі", - йдеться в повідомленні.

За словами Саакашвілі, "придумали, що начебто надали ГПУ нові докази у моїй справі - це чергова брехня". Він зазначив, що з тих пір, як йому запропонували громадянство України проти нього в Грузії не було порушено жодної справи.

"Два дні тому президент, на якого колись покладав надію Майдан, змінив склад Комісії з громадянства. 24 липня він ввів до складу Комісії нових людей, щоб повністю маріонеткова комісія була здатна піти на будь-яку забаганку Порошенка", - заявив він.

"Цим своїм указом ви підписали собі та своїй владі неминучу поразку. Причому, якщо раніше ви ще могли сподіватися "дотягнути" до виборів, то тепер вам вони можуть тільки снитися", - вважає Саакашвілі.

"Сьогодні ви, Петре Олексійовичу, переступили межу. Сьогодні вся країна зрозуміла, яка ціна вашим обіцянкам "жити по-новому". Тепер, напевно, у вас, як і у вашого попередника, з'явиться бажання утримати владу будь-якою ціною. Що ж, можете спробувати, тільки пам'ятайте, в Росії вас не чекають! Українці вже двічі впоралися з цією чумою і не зупиняться, поки не приведуть до влади справжніх нових політиків!", - написав він.

Саакашвілі також підкреслив, що продовжить боротися за реформи в Україні.

Українська правда 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ