Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Саакашвілі пообіцяв атакувати по "всьому фронту"

Махрова контрреволюція не зможе перемогти. Про це голова Одеської облдержадміністрації Міхеіл Саакашвілі заявив сьогодні на брифінгу. Він пообіцяв атакувати її по "всьому фронту". "Фронт проходить не тільки в Одесі. Фронт проходить у Києві, Дніпрі, Львові, по всій України".

Як повідомила УП, за словами Саакашвілі, звільнення Сакварелідзе – це справа рук об'єднаної мафії.

"Колишній генпрокурор Шокін звільнив Сакварелідзе на основі листа так званих "народних обранців", а насправді сумнівних особистостей, які входять до кримінальних угрупувань Одещини. Це, наприклад, пан Ківалов, за яким тягнеться шлейф багатьох сфальшованих виборів. Це міжнародний шахрай Голубов (депутат БПП – ред.), особи, які мають судимості і кримінальні справи", - обурився глава Одеської ОДА. 

Саакашвілі також заявив, що всі вони пов'язані з міським головою Одеси Геннадієм Трухановим.

"Я отримав інформацію, що "Євротермінал", який "кришується" Трухановим, належить представникам російської влади, які фінансують "ЛНР"-"ДНР". Ми маємо справу не лише з криміналом, але й сепаратистами. І це дуже небезпечна справа. Я був свідком того, як під час призначення Порошенко надав Сакварелідзе чіткий мандат для боротьби з мафією Одеси та Одещини, і тепер ця мафія звільнила Сакварелідзе", - заявив він.

Саакашвілі повторив, що чекає "чітку і різку реакцію" від президента Порошенка.

"Зняття Сакварелідзе, це набагато ширше, ніж напад на мою групу. Це махрова контрреволюція. За що гинули люди? Щоб ці покидьки, щоб ці відходи суспільства знімали Сакварелідзе?", - обурився Саакашвілі.

"Зняттям Сакварелідзе вони, фактично, захопили владу в Одеській області. Це не кримінал, це кримінал з чітким сепаратистським ухилом. Ківалов – найкращий друг Путіна. "Євротермінал" – це не лише бізнес Труханова, це й бізнес Євтушенкова, правої руки Путіна, і Малофеєва, який напряму фінансує "ЛНР"-"ДНР", - заявив він.

"Мафія, зі своїм обмеженими інтересами, просто здає Одесу", - додав Саакашвілі.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ