Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Саакашвілі про трасу "Одеса-Рені": просто серце розривається

Голова Одеської облдержадміністрації Міхеїл Саакашвілі вважає пріоритетним завданням - відновити автортасу "Одеса-Рені", яка поєднує центр області з сусідньою Румунією.

Про це він сказав під час робочої поїздки до райцентру Ізмаїл, де представив у форматі "виїзної зустрічі з людьми" кандидата на голову райдержадміністрації Валентину Стойкову, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Ми вважаємо відновлення автотраси "Одеса-Рені", яка поєднує центр області з сусідньою Румунією, пріоритетним завданням. Знаємо, що на її ремонт виділяли у попередні роки мільярди гривень. І коли бачимо, в якому вона стані - просто серце розривається. Місто Ізмаїл теж має потенціал стати ще кращим, ніж зараз. Для цього просто потрібно поліпшити дороги, які сприятимуть налагодженню торговельних, туристських і культурних комунікації з Євросоюзом та змусити місцеві влади краще працювати, в тому числі подолати корупцію», - зазначив Саакашвілі.

Крім того, наголосив голова ОДА, "треба закрити всі канали контрабанди, жоден з перевізників, що проїжджає через Ізмаїл, не повинен мати привілеїв при перетині держкордону". "Це забезпечить надходження усіх коштів до казни вашого придунайського міста і їх розподілу для потреб працівників бюджетної сфери, пенсіонерів, малозабезпечених. Це і є головною передумовою для поліпшення якості життя більшості людей", - сказав Саакашвілі.

Саакашвілі представив ізмаїльчанам кандидата на пост голови райдержадміністрації місцеву мешканку Валентину Стойкову, яка вже пройшла, за його словами, "всі стадії конкурсного відбору на цю посаду. І після спецперевірки буде найближчим часом призначена - зможе приступити до боротьби з корупцією і сприянні відродження Бессарабського краю".

Варто нагадати, що Стойкова - уже третій кандидат на посаду голови РДА, яку команда Саакашвілі представляє мешканцям районів у форматі "виїзної зустрічі з людьми". Раніше в такий спосіб були представлені кандидат на голову Овідіопольського району Ігор Литвинюк та кандидат на посаду голови Арцизського району Сергій Парпуланський.

 
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ