Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Саакашвілі про українську владу: "Все перетворили на бардак і цирк"

Саакашвілі про українську владу: "Все перетворили на бардак і цирк". Про це екс-президент Грузії заявив після скандалу на засіданні Нацради реформ.

Голова Одеської ОДА Михайло Саакашвілі попросив вибачення перед українцям за владу, яка не вміє вести себе порядно і цивілізовано. При цьому він констатував, що представники влади "все перетворили на бардак і цирк". Про це Саакашвілі заявив на брифінгу за результатами засідання Національної ради реформ у понеділок у Києві.

"Я хочу звернутися до українців. Я маю зобов'язання перед кожним з вас, я повинен вибачитися за те, що, на жаль, влада, представником якої я теж є, поставила вас у таку ситуацію. Я хочу вибачитися за владу, яка часто не вміє себе порядно і цивілізовано вести, за владу, яка опошляє все і робить посміховисько з себе, а також зі своєї країни. Я кажу не за всю владу, але за дуже велику частину нашої влади, яку в тому числі представляє і наш глава уряду. Я дійсно хочу висловити співчуття, що все перетворили на бардак і цирк", - сказав він.

Напередодні Саакашвілі розкрив подробиці скандалу, який стався між ним і очільником Міністерства внутрішніх справ Арсеном Аваковим і прем'єр-міністром України Арсенієм Яценюком в Нацраді реформ.

Раніше Саакашвілі заявив про прямі погрози з боку Авакова. 

Перед цим Саакашвілі вимагав оприлюднити повне відео скандалу з Аваковим.

14 грудня повідомлялося, що Аваков влаштував скандал з головою Одеської ОДА Саакашвілі і хлюпнув йому водою в обличчя.

DT.UA

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ