Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Саакашвілі приєднався до тренувань майбутніх поліцейських

1/2
У вівторок, 18 серпня, майбутні одеські поліцейські провели у дворі університету МВС показове тренування, під час якого відпрацювали кілька варіантів евакуації постраждалих під час масових безпорядків у місті.

Про це повідомляє «Южный курьер»

"До навчань приєднався і губернатор Михайло Саакашвілі, який перевдягнувся у тренувальну форму поліцейських - темно-синю футболку і кепку. Він особисто «пакував» у багажник поліцейської машини пораненого і перевіряв документи у порушників правил дорожнього руху. При цьому він і сам побував у багажнику поліцейської машини", - йдеться у публікації.

У своєму виступі за підсумками навчань, Саакашвілі відзначив високий рівень професіоналізму співробітників патрульної поліції і заявив, що вони зможуть перевершити за своїми професійними якостями поліцейських Європи і США.

Також він вказав на високі очікування від поліції, яка створюється сьогодні, але потрібна була ще учора. Але найважливішим моментом губернатор вважає реформу у вигляді створення з нуля й інших правоохоронних органів в структурах МВС і, особливо, прокуратури.

«Якщо залишити усе як є, то стара прокуратура, стара міліція - вони просто з'їдять нову поліцію за півроку», - сказав Саакашвілі.

Запуск патрульної поліції відбудеться наприкінці серпня - менш як за 10-12 днів.

Укрінформ

Видео: Youtube/Александр Вельможко 

Фото: «Южный курьер»

 

 

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ