Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Саакашвілі відвідав Одеський шпиталь

Разом з Юлею Марушевською та просто чудовими волонтерами провідав наших героїчних хлопців в одеському військовому госпіталі.

Про це на Фейсбук написав Михайло Саакашвілі.

І далі: "В одній із палат я зустрів пораненого воїна, котрий був один із тих, кого врятував мій земляк - грузинський офіцер Тамаз Сухіашвілі, під донецьким аеропортом. Як він розповів, Алеко був більш досвідченим, тому він першим зрозумів, що нарвалися на розтяжку, тому своїм тілом закрив і ціною свого життя врятував життя українських членів своєї групи. 

Була в мене ще друга зустріч, під час якої ми пригощали воїнів спеціально привезеним грузинським обідом, поряд зі мною за столом опинився Віктор Жуков, якого мене прохали відвідати, випадково зустрінуті на вулиці, його близькі родичі.

У Юрія відірвало обидві ноги під коліном, але ось знайшовся дивовижний волонтер - одеситка із Німеччини Кіра Кафт, яка повезе його у Німеччину в Баден-Баденську клініку для протезування.

Мене вразив дух усіх українських воїнів. Незважаючи на численні травми, вони багато жартували, підбадьорювали оточуючих та багато з них рвалися назад у бойовий стрій.

Таких воїнів не здолає жодна армія світу.

І ще я дізнався, що госпіталю терміново потрібен ліфт, тому буду прохати облраду виділити кошти".

 
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ