Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Саакашвілі взяв паузу, з якої може не повернутись

Телеканал ZIK не розривав відносини з виробниками програми "Інша Україна", ведучим якої є Михайло Саакашвілі, - продакшн-компанією "Укрмедіапростір". Програма повернеться в ефір каналу в оновленому вигляді. Про це повідомила прес-служба телеканалу.

"Зараз ми готуємо нові декорації для студії. Команда проекту йде на звичайні канікули", - прокоментувала прес-секретар Саакашвілі Дарина Чиж.

Це підтвердив і сам політик під час ефіру "Іншої України"у середу, 28 червня. "Ми робимо паузу. Це буде пауза до 5 тижнів максимум. Ми зробимо ще кращі декорації, будемо запрошувати нових людей", - сказав Саакашвілі.

"Ми не закриваємо програму "Інша Україна", оскільки це не наш продукт. Ми з нашими партнерами і далі співпрацюємо. Програма пішла на канікули, щоб повернутися оновленою. Це проект пана Саакашвілі, якого навряд чи хтось зможе замінити", - говорить генеральний продюсер ZIKу Гайгисиз Гелдієв. Зокрема, він наголосив на тому, що телеканал ніколи не втручається в редакційну політику програми, оскільки не випускає цей продукт.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ