Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн

Саакашвілі зібрав на розмову директорів туристичних баз

Голова Одеської облдержадміністрації Міхеїл Саакашвілі в неділю говорив про проблеми курортного сезону з директорами туристичних баз. Про це він повідомив на сторінці у Фейсбук.

"Сьогодні поговорив з директорами туристичних баз в Затоці про проблеми курортного сезону. Ми будемо боротися за кожен день вересня. Наступного року сезон буде починатися в травні і закінчуватися у вересні, а кількість туристів збільшитися в кілька разів", - написав він, додавши 7-хвилинний відеозапис.

Нагадаємо, минулої суботи в супроводі журналістів та громадських активістів Саакашвілі прийшов на пляж власників комерційної структури "Інфокс" у районі Меморіального комплексу 411-ї батареї, що упродовж багатьох років був закритий для городян.

"Спільними відвідинами цієї приморської зони ми хочемо закріпити на ділі прагнення зробити міські пляжі Одеси відкритими й доступними для всіх. Ще у п'ятницю я мав намір відвідати також закриту пляжну зону "Ланжерон", щоб забезпечити туди безперешкодний доступ одеситам, однак оперативно спрацювали муніципальні служби й самі відкрили доступ відпочивальникам на цей пляж", - зазначив він.

Укрінформ

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ