Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Саакашвілі: зміни блокують Яценюк і Кононенко

Я працюю разом з Айварасом в Раді з реформування держпідприємств, головою якого я став з його ініціативи, і хочу підтвердити, що всі наші ініціативи по зміні керівників держпідприємств блокуються особисто Прем'єр-міністром з подачі одного з лідерів фракції БПП-Солідарність в Раді - Ігоря Кононенка і ще декількох груп впливу. Про це на Фейсбук написав Михайло Саакашвілі.

"Вчинок мужньої людини

Вчора довго говорили з Айварасом Абромавічусом і він розповів ще багато всього цікавого. Хіба не сумно, що литовці і грузини змушені взяти на себе функцію захисників країни від деяких нечистих на руку людей, що хоч і народилися в Україні, але прорвалися у владу, завдають шкоду її інтересам.

Я працюю разом з Айварасом в Раді з реформування держпідприємств, головою якого я став з його ініціативи, і хочу підтвердити, що всі наші ініціативи по зміні керівників держпідприємств блокуються особисто Прем'єр-міністром з подачі одного з лідерів фракції БПП-Солідарність в Раді - Ігоря Кононенка і ще декількох груп впливу.

Сподіваюся, 16 лютого Рада знайде в собі сили не тільки відправити уряд у відставку, а й забезпечити те, щоб наступний уряд був повністю захищений від тіньових інтересів з президентської, прем'єрської або будь-яких інших фракцій.

Також впевнений, що у всіх основних фракціях є достатньо здорових сил і вони зможуть підтримати процес очищення.

Думаю, Верховна Рада повинна провести публічні слухання, запросити і Айвараса і пана Кононенка і на всі питання повинні бути дані вичерпні відповіді, я особисто теж готовий виступити на цих слуханнях.

Ми повинні розблокувати найважливіші економічні реформи і приборкати корупційні інтереси", - написав Михайло Саакашвілі.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ