Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Саакашвілі звинуватив управління СБУ у корупції і рекеті

Глава Одеської ОДА Міхеїл Саакашвілі звинуватив управління СБУ в області у "рекеті", який узгоджено з керівництвом СБУ. Про це Саакашвілі заявив після засідання Ради економічного розвитку регіону.

Під час засідання Ради глава ОДА звернувся до представника облуправління СБУ з вимогою залишити захід, на якому той був присутній замість керівника СБУ в Одеській області Сергія Батракова.

Саакашвілі заявив, що не буде терпіти такого байдужого ставлення від СБУ.

"Ви займаєтеся дурницями, підтримуєте горіхову мафію.... Хто він (Батраков) такий, що сміє нас бойкотувати", - заявив Саакашвілі. 

Згодом він заявив, що управління СБУ в області займається "рекетом". При цьому глава ОДА продемонстрував лист від СБУ щодо заборони поставок горіхів у арабські країни та до Туреччини через наявні у них "бактерії". 

"Усім зрозуміло, що вони роблять - це звичайний рекет, і це - за підписом Демчини (заступник начальника головного управління боротьби з корупцією СБУ Павло Демчина). ... Департамент, який відповідає за боротьбу з корупцією, прямо займається корупцією. ... "Горіхова мафія", яка працює за участі органів безпеки", - заявив глава ОДА. 

УП

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ