Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка  |  Cуспільство

У Садового запитали, скільки до бюджету Львова за 5 років сплатили «Львівські Ярмарки»

Учора, 17 грудня, під час засідання сесії Львівської міської ради фракція «Українського об’єднання патріотів – УКРОП» звернулася до міського голови Львова Андрія Садового з проханням надати інформацію про суму коштів, які за останні п’ять років сплатила компанія «Львівські Ярмарки» у міський бюджет Львова. Відповідну заяву озвучили на сесії.

Депутати зазначають, що Львів є туристично привабливим містом і за рахунок цього можна наповнити міську казну та мати можливість віднайти кошти на подальший розвиток міста.

«Та разом з тим, ми, депутати, хотіли б звернути вашу увагу, що є ряд заходів, які наповнюють виключно приватні кишені, фактично збираючи мільйони гривень у місті. Зокрема йдеться про проведення ярмарків приватною фірмою ТзОВ «Львівські Ярмарки» на вулицях Львова. Так за нашою інформацією, щороку місто втрачає щонайменше 10 млн грн. через непрозорі тк неконкурентні умови для підприємців», - йдеться у зверненні.

Відповідно депутати просять міського голову назвати суму коштів , яку за останні п’ять років сплатило у міський бюджет ТзОВ «Львівські Ярмарки» та сказати чи були інші претенденти на проведення ярмарок у Львові.

Також депутати просять повідомити на яких умовах відбувався конкурс та чи володіє Львівська міська рада інформацією про вартість здачі одного дерев’яного будиночку компанією «Львівські Ярмарки».
 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ