Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Садовому шкода часу на "дуже дороге телешоу" Порошенка

Міський голова Львова Андрій Садовий назвав засідання Ради регіонального розвитку, яке сьогодні, 24 жовтня, відбувається в Києві під головуванням президента України Петра Порошенка, зразком "путінської теледемократії". Відповідний допис з`явився на Фейсбук-сторінці мера Львова і очільника партії "Самопоміч".

"Мав останню надію, що Рада регіонального розвитку буде майданчиком для дискусії та обговорення реальних проблем. Натомість потрапив на телевізійний майданчик, де раніше проходило Євробачення, а тепер знімається дуже дороге телешоу для пана Президента.

Все в стилі путінської теледемократії. Більше тисячі керівників всіх рівнів виступають в ролі масовки! Бракує лише Савіка для довершення картини - була б краща модерація і вищий рейтинг. 

І це все за державні гроші (( Шкода вкраденого часу для реальної праці", - йдеться в дописі

Нагадаємо, нещодавно Андрій Садовий заявив, що партія "Самопоміч" висуватиме свого кандидата в президента України на виборах у 2019 році. Прізвища цього кандидата він не назвав, а на запитання про свою готовність балотуватися відповів "як партія вирішить". 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ