Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Садовий – це тривіальний комунальний мафіозі, – Монтян

Мер Львова, а також лідер та засновник "Об'єднання "Самопоміч" Андрій Садовий є абсолютно тривіальним комунальним мафіозі, вважає юрист та політик Тетяна Монтян. Повідомили Варіанти.

На думку Монтян, Садовий нічим не відрізняється від "будь-якого іншого комунального мафіозі мера будь-якого українського міста".

"Садовий вміє проїхатися по вухах. Зверни увагу, що львів'яни йому дали значно менше голосів, ніж кияни, тому що кияни його добре знають. Вони знають, що вся туристична складова зроблена за рахунок тих львів'ян, які заробляють на туристах і що подалі від туристичних маршрутів відбувається все те саме, що у всіх українських містах, тобто безлад, запустіння та віджимання підвалів та горищ, а також постійні земельні та інші дерибани", розповіла Монтян.

"Через це львів'яни не голосували власне за Садового, але він примудрився якимось чином капіталізувати бренда міста [Львова] і проїхатися по вухах довірливих киян. Але недовго грала музика, недовго фраєр танцював – ще не отримавши мандат, партія класично зганьбилася", зазначила вона.

Нагадаємо, на позачергових виборах до Верховної Ради партія "Об'єднання "Самопоміч" отримало 10,97% голосів, що дозволить їй отримати 33 депутатські мандати.


Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ