Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Садовий: аеропорт та іподром повинні належати громаді Львова

Мер Львова Андрій Садовий вважає, що аеропорт і іподром повинні належати місту. Про це „Гал-info” повідомила прес-служба Львівської міської ради.
 „Це важливе політичне рішення: аеропорт та іподром повинні належати громаді міста. Зараз іде процес, щоб усе це юридично оформити. Цим рішенням президент зазначив свою чітку позицію по Львівському іподрому – його треба передати громаді міста Львова, – сказав Андрій Садовий у своєму коментарі. – Так само це стосується стадіону „Сокіл”, це є чітка позиція. Добре, що це вийшло указом, щоб не було жодних подвійних трактувань. Адже відомо, що певні аферисти хотіли будувати на іподромі житло, а аеропорт хотіли бачити в іншій іпостасі. Президент підтримав громаду міста Львова і це є важливо”.
Натомість, як запевнив директор департаменту містобудування Андрій Павлів територія Львівського іподрому не змінить свого цільового призначення.
„Згідно з концепцією, іподром залишається іподромом. Стадіон, розважальний центр, виставковий зал, відкритий і закритий басейни, корти, які планується збудувати, та іподром – весь цей комплекс має запрацювати спільно, і його складові підсилюватимуть одна одну, – сказав Павлів. – Хочу наголосити, що ділянка іподрому, площею понад 78 га, є для забудівельників недоторканою”.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ