Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Садовий дав собі три роки, щоб навести лад з львівськими дорогами

Станом на вчора, 23 листопада були завершені ремонтні роботи на правій смузі вулиці Стрийської від вулиці Наукової до в’їзду в місто. Натомість підрядники почали ремонтувати ліву смугу від автовокзалу до межі міста. Про це сьогодні, 24 листопада під час прес-конференції повідомив міський голова Львова Андрій Садовий.

 

Також, за словами мера, завтра завершаться роботи на частині вулиці Кульпарківської, цього ж тижня закінчать ремонтувати вулицю княгині Ольги від вул. Сахарова до вул. Володимира Великого.

 

Садовий стверджує, що у ремонт вулиці Стрийської було вкладено 3,5 мільйона гривень, у ремонт Кульпарківської – 3, 898 мільйона.

 

Наступного року, каже міський голова, запланований ремонт Кульпарківської від Володимира Великого до Городоцької, вулиці Сахарова, Ряшівської, Вернадського. Також заплановано розпочати проектні роботи з будівництва нової дороги на продовження вулиці Княгині Ольги з ремонтом шляхопроводу.

 

«За три роки проблема доріг у Львові має бути вирішена. Так, як це було з водою: раніше вона була проблемою № 1 у місті, зараз відійшла на задній план. Так само має бути і з дорогами», – каже міський голова.

 

Садовий також додав, що найближчим часом у міській раді відбудеться велика нарада по дорогах, на якій, зокрема, обговорюватимуть плани з перекриття вулиць, аби не повторювати помилок наступного року і не створювати великих незручностей водіям.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ