Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Здоров'я

Садовий хоче, щоб будівельники пандусів тестували свої творіння в інвалідних візках

Міський голова Львова Андрій Садовий хоче, щоб у місті ті хто будує та приймає в експлуатацію пандуси тестували їх самостійно у інвалідних візках. Про це він заявиви сьогодні, 5 жовтня, під час засідання сесії Львівської міської ради, коли у сесійній залі вітали учасників та переможців міжнародних змагань "Ігри Нескорених", передає кореспондент Гал-інфо з сесійної зали.

"Нам Бог їх послав, бо дуже часто в житті щось має статися, щоб ти усвідомив. Хлопці приїхали з Канади і вони порівнюють як в Канаді є доступність для всіх і яка доступність у Львові. У нас у Львові будується дуже багато пандусів. Коли ми приймаємо в експлуатацію пандус, то той, хто його будує і той, хто його приймає в експлуатацію сідає у візок і показує його доступність", - сказав Андрій Садовий.

Нагадаємо, як повідомляло Гал-інфо, у липня нещодавно зроблений «пандус» у підземному переході на пл. Митній у Львові мало не став причиною важкого травмування шестимісячного немовляти. Тоді в редакцію Гал-інфо звернулася мама дівчинки Ольга, яка розповіла, що її дитина, через неймовірно крутий кут «пандусу», практично вилетіла з коляски. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ