Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

Садовий хоче, щоб «Романтик» став Центром науки, як у Варшаві

Сьогодні, 23 березня, під час засідання сесії Львівської міської ради депутати дозволили приватизацію способом викупу нежитлових приміщень на вул. Болгарській, 4 із застереженням щодо цільового призначення: для організації Центру науки. Про це повідомив кореспондент Гал-інфо.

Депутати включили  до переліку об’єктів, що підлягають приватизації способом викупу, викуп громадською організацією «Здорова Галичина» нежитлових приміщень загальною площею 1861,9 кв. м на вул. Болгарській, 4 (приміщення напівпідвалу площею 468,2 кв. м, приміщення 1-го поверху площею 1078,8 кв. м, приміщення 2-го поверху площею 273,8 кв. м, приміщення технічного поверху площею 41,1 кв. м) для організації Центру науки.

Міський голова Львова Андрій Садовий з цього приводу сказав: «Якби ми на вул. Болгарській, 4 отримали те, що зроблено у Варшаві як Центр науки Коперника, то це була би ідеальна річ для Львова. Я би дуже цього хотів, і я думаю, що ці люди, які мають відношення до цього приміщення, повинні так і зробити. Нам у Львові потрібен Центр науки і приміщення «Романтику» для цього прекрасно підходить. Там є великі приміщення, там можна і для дітей різні програми передбачати, але щоб це дійсно було цільове призначення для дітей».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ