Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Садовий хоче, щоб «шоколадними тітушками» з Сербської займалися правоохоронці

Міський голова Львова Андрій Садовий запевнив, що ухвала сесії Львівської міської ради щодо демонтажу незаконно встановлених конструкцій на фасаді пам’ятки по вул. Сербська, 3 є законною. Про це він заявив сьогодні, 3 грудня, в коментарі журналістам.

З приводу того, що учора, 2 грудня, коли мав відбутися демонтаж самовільно встановлених конструкцій на фасаді пам’ятки, однак на заваді стали молодики спортивної статури, Садовий сказав: «Є законна ухвала, виконувалося рішення сесії Львівської міської ради. Завтра у нас буде загальноміська апаратна нарада буде доповідати керівник адміністративно-технічного управління, керівник юридичного управління. Я думаю, що закон завжди був і буде на території Львова, і ніхто не зможе заборонити виконання законних рішень. Те, що був певний спротив, я думаю, що управління повинно відреагувати  відповідними зверненнями у правоохоронні органи, щоб було порушено провадження і були покарані ті особи, які перешкоджають реалізації рішень міської ради».

«Якщо є порушення, то воно має бути виправлено. Інших варіантів я не бачу. Ніхто не має право на самоуправство. Хто б то не був, багатий чи популярний, усі мають бути в межах закону. Це є повага один до одного», - сказав Садовий.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ