Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Садовий мало не закрив сесію через земельні питання

Сьогодні, 6 квітня, депутати Львівської міської ради під час формування порядку денного тричі голосували за вилучення земельних питань за пропозицією міського голови Львова Андрія Садового. Через провальні голосування він пригрозив закрити сесію. Про це повідомив кореспондент Гал-інфо з сесійної зали.

Міський голова запропонував вилучити з порядку денного два питання. По одному з питань Садовий відкликав накладене вето.

Йдеться про питання номер 10. "Про надання ПП "Білун" дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул Любінській, 160-162.

Ухвалу прийняли на сесії 3 березня 2017 року, і вона була зупинена міським головою та направлена із зауваженнями на повторний розгляд.

Андрій Садовий заявив, що підписав ухвалу, тому її треба вилучити.

Також він пропонував питання номер 44. "Про затвердження ТзОВ "Резерв плюс" проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки та надання земельної ділянки на вул Лемківській, 9.

Депутати провалили голосування за вилучення питань і Андрій Садовий оголосив перерву. 

Після короткої перерви депутати знову провалили голосування і Садовий пригрозив закрити сесію, якщо вони не хочуть голосувати.

Зрештою, депутати голосували за вилучення питань по одному, а не пакетом. 

Питання 10 вилучили, а питання 44 залишилося у порядку денному.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ