Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Садовий може спати спокійно, - короткотерміновий прогноз Михальчишина

«Цілком зрозуміло, що міський голова Львова прагне убезпечити себе від перспектив отримати належну оцінку своєї роботи на старті своєї другої каденції. Ми ж чудово розуміємо, що львів’яни, які надали Андрію Садовому такий великий кредит довіри, очікують, що він використає шанс виправити ті свої помилки, які були особливо кричущими наприкінці його каденції». Про це сьогодні, 2 листопада, в коментарі Гал-інфо повідомив заступник голови ЛОО ВО «Свободи», радник голови партії Олега Тягнибока Юрій Михальчишин.

«Отож, поки що ми просто хочемо нагадати міському голові, що є таке поняття як політична відповідальність. І на відміну від ради попереднього скликання, у нас в руках є механізм, як цю відповідальність реалізовувати перед громадою міста Львова.

Ми сподіваємося, що «Свобода» матиме цілком самодостатню більшість на базі партійної фракції у Львівській міській раді, що не виключає ситуативної співпраці в голосуванні за соціально-економічні питання, питання бюджету з іншими політичними силами, які представлені у міській раді, окрім Партії регіонів», - повідомив Юрій Михальчишин.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ