Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Садовий назвав абсурдною ситуацію з перевірками прокуратури

Міський голова Львова Андрій Садовий прокоментував прес-службі Львівської міської міської ради затримання начальника управління житлового господарства та дії прокуратури по питанню будівництва індустріального парку в Рясне-2.

«Цього тижня відбулись ще діі події, які вимагають моїх коментарів. У четвер правоохоронні органи затримали начальника управління житлово-комунального господарства за підозрою в отриманні хабара. Моя позиція в таких випадках однозначна: якщо вина буде доведена – суд і тюрма.

Але інші дії прокуратури, які теж стались цього тижня, не піддаються жодній логіці. Минулого року ми провели міжнародний конкурс та залучили провідну європейську компанію CTP для будівництва індустріального парку в районі Рясне-2. Це ще одна річ, якої вимагають львів’яни – робочі місця. Новий парк передбачав створення понад 3 тисяч нових місць праці. Нам було дуже непросто переконати голландську компанію інвестувати в Україну. Європейців лякають війна, корупція, беззаконня. Тепер у нас з’явились нові помічники в лапках. Прокуратура вирішила порушити кримінальну справу та не допустити до реалізації цього проекту. Ми, безумовно, будем боротись за права інвестора та нові виробництва у Львові. Але абсурд ситуації, коли головними ворогами для інвестицій в Україну є правоохоронні органи, вражає.

Будемо тримати громаду в курсі розвитку подій і обіцяю одне – я не буду мовчати навіть тоді, коли такі дії прокуратури будуть покривати вищі посадові особи держави», - розповів міський голова Львова Андрій Садовий.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ