Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Садовий не оголосив війну міліції, просто те, що вона робить, – „поза межами здорового глузду”

Садовий не оголошував війну міліції, просто те, що вона робить, – „поза межами здорового глузду”, — заявив журналістам міський голова.
„До тих підприємців, які допомогли місту в організації 750-річчя Львова, систематично приходять чини в ранзі не нижче полковника і вимагають їх писати скарги, чинять на них тиск. Це є безпрецедентно у нашому місті, такого не було ніколи, навіть за часів Медведчука, коли він був керівником ДПА області, — наголосив Андрій Садовий. —  Я дав слово, що з міської казни не буде витрачено на святкування ювілею міста жодної копійки. Я дотримав свого слова, ми провели величезну промоційну кампанію залучити багато спонсорів, а тепер ті люди, які погодилися допомогти організувати львів’янам свято, вийшли ще й винні за це. Це їхні гроші і вони мають право їх використовувати, як хочуть. Це те ж саме, що ви святкуєте свій день народження – і тут приходить міліція і питає, чому ви зробили канапки з сиром, а не з ковбасою, чому запросили Івана, а не Степана. Це поза межами здорового глузду”, — переконаний міський голова.
Нагадаємо, сьогодні, 30 листопада, на сесії Львівської міської ради Андрій Садовий оприлюднив звернення до підприємців, які долучилися до організації святкування 750-річчя Львова, попросив у них вибачення за „наїзди” з боку правоохоронних органів і пообіцяв, що завжди стоятиме на їхньому захисті.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ