Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Садовий отримав рішення суду про вилучення особової справи

Міський голова Львова отримав рішення суду, де зазначено про вилучення його особової справи. Про це він повідомив сьогодні, 22 березня, під час брифінгу. Повідомила прес-служба Львівської міської ради.

«Ми сьогодні отримали рішення суду, де вони вилучають мою особову справу для доопрацювання. Я ще не знаю, де ця особова справа в кінцевому випадку буде розслідуватись. Чи у Львові, чи, як сказав Генеральний прокурор, можливо, в Рівному, чи у генеральній прокуратурі.

Мені можуть подавати документи лише в рамках тої чи іншої кримінальної справи. Наскільки я знаю, є декілька кримінальних справ. Вони не є проти особи, а за фактом тих чи інших діянь. Думаю, ці справи об’єднають. Те, що я знаю, це справа по полігону, є справа по індустріальному парку, де СТР викупила ділянку, декілька інших справ щодо вивезення відходів.

До речі, ці зміни, які були внесені в четвер у Верховній Раді до КПК, дають можливість кримінальну справу проводити безмежну кількість часу. Якщо раніше були обмеження, то зараз усе роблять для того, щоб покарати Януковича, і 2 роки тому внесли зміни в КПК, щоб дозволити засудження людини без її участі. Зараз терміни збільшили, дозволили об’єднувати справи. Нас чекає цікавий процес», - розповів міський голова Львова Андрій Садовий.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ