Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Садовий перевірив готовність снігоприбиральної техніки до зими

132 одиниці снігоприбиральної техніки готові виїхати на прибирання Львова вже сьогодні, – повідомив під час брифінгу міський голова Львова Андрій Садовий.

Отож, комунальні служби міста готові до роботи в зимовий період. Зокрема, минулої ночі мости і складні спуски вже посипали піскосумішю.

 

«Сьогодні ми мали вже перші опади снігу. Оскільки земля ще є прогріта, то сніг топиться. Але незважаючи на це, готовність є повна.132 одиниці техніки готові негайно виїжджати, якщо є така потреба - чистити сніг і посипати піскосуміш. Загалом зарезервовано 10 тис. тонн піскосуміші», – додав Андрій Садовий.

 

«Крім того, для центру міста ми маємо цього року експеримент – 1,5 тонни бішофату – рідка речовина, яка використовується у Західній Європі. Готові всі ЛШЕДи. За прибирання в нас персоніфікована відповідальність. Вона дала добрий результат минулого року. Буде результат і цього», – заявив міський голова.

 

«Для механізованого прибирання міста від снігу підготовлено 108 одиниць снігоприбиральної техніки: 25  піскорозкидувачів, 28 підмітальних машин, 14 підмітальних тракторів, 8 грейдерів, 4 снігонавантажувача, 8 екскаваторів, 19 самоскидів та ще 2 одиниці іншої техніки. Ці машини перебувають на балансі  шляхово-ремонтних підприємств районних адміністрацій і обслуговуватимуть  5 районів – Франківський, Личаківський, Залізничний, Шевченківський та Галицький. Механізоване прибирання у Сихівському районі здійснюють приватні підприємства, відповідно до укладеної угоди з районною адміністрацією. Цей район міста прибиратиме 24 одиниці спецтехніки», – повідомив директор департаменту ЖКГ та інфраструктури ЛМР Володимир Олійник. (за прес-службою Львівської міської ради).

 

«Штат водіїв у місті складає 106 осіб. За потреби до роботи буде залучено додаткових працівників.  Техніка забезпечена необхідними паливно-мастильними матеріалами – заготовлено 3,1 тонни дизпалива та 2,9 тонни бензину. Також заготовлено піско-соляну суміш. Загалом підготовлено 10,2 тис. тонн піско-соляної суміші. За інформацією департаменту житлового господарства та інфраструктури, цієї кількості піско-соляної суміші вистачить для прибирання вулиць у цьому році. Наступну партію піско-соляної суміші закуплять у 2012 році. Додатково в Галицькому районі заготовлено 1,5 тонн протиожеледного матеріалу бішофіт, що є більш ефективним в сильні морози», – додав Володимир Олійник.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ