Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Садовий пообіцяв тендер у листопаді на будівництво заводу та рекультивації полігону

Європейський банк реконструкції та розвитку, з яким місто уклало угоду, оголосив про початок відбору компаній на два проекти – рекультивації полігону в с. Великі Грибовичі та будівництва заводу з механіко-біологічної переробки сміття. Як розповів у відеозверненні міський голова Львова Андрій Садовий, вже у листопаді може бути оголошений тендер на ці два проекти. Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

«Ми зробили суттєвий крок в процесі будівництва сучасного сміттєпереробного заводу. Європейський банк з реконструкції та розвитку, з яким ми підписали угоду, оголосив цього тижня про початок відбору компаній на два проекти. Один з них передбачає рекультивацію Грибовицього сміттєзвалища. Інший - будівництво заводу з механіко-біологічної переробки сміття.

Для цих цілей банк виділяє 35 млн євро. Це надзвичайно важлива інвестиція для міста, особливо, враховуючи, що 10 мільйонів з цих коштів - це безповоротний грант. На даному етапі фахівці банку відберуть потенційних виконавців, які відповідатимуть європейським стандартам, а в листопаді буде оголошено тендер на обидва проекти», - розповів міський голова Львова Андрій Садовий.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ