Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Садовий порадиться з головами фракцій щодо сміттєвого ультиматуму

Сьогодні, 23 червня, о 10.00 має відбутися нараді міського голови Львова Андрія Садового та голів фракцій у Львівській міській раді щодо вимоги Львівської ОДА передати функції управління вивозу ТПВ з міста Львова. Про це Гал-інфо повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

Як повідомили у прес-службі наразі міський голова утримується від коментарів, до того часу поки не буде прийнято рішення спільно з головами фракцій Львівської міської ради.

Сьогодні, 23 червня, орієнтовно о 13.00 заплановано брифінг міського голови Львова з цього приводу.

Нагадаємо, як повідомляло Гал-інфо, учора, 22 червня, Львівська ОДА звертається до влади міста Львова із вимогою передати функції управління вивозу ТПВ з міста Львова.

У випадку позитивного рішення мерії Львова, Львівська ОДА бере на себе зобов’язання у 20-тиденний термін очистити перенакопичені сміттєві майданчики, а в подальшому налагодити системний вивіз ТПВ з міста Львова, повернути та координувати перевізників ТПВ. Окрім того, зобов’язується побудувати до 2019 року сучасний завод з вторинної переробки та утилізації ТПВ.

Львівська міська влада повинна прийняти рішення про передачу функцій по управлінню ТПВ Львівській ОДА, передбачити субвенцію з міського бюджету для вивозу сміття обласному бюджету в розмірі 300 млн грн з розрахунку на рік та передати у тимчасове управління на період здійснення повноважень із вивозу ТПВ Львівською ОДА комунальне підприємство "Львівспецкомунтранс".

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ