Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

Садовий проведе сесію 10 листопада, але свободівських питань там не буде

«Провести сесію 10 листопада – це мій обов’язок, адже такою є вимога депутатів». Про це сьогодні, 3 листопада, після закінчення сесії Львівської міської ради в коментарі журналістам повідомив міський голова Львова Андрій Садовий.

Він також зазначив, що не поступиться депутатам та стоятиме «на букві закону».

«Структура – це той документ, який треба приймати узгоджено та зважено. Структура формувалася роками і її зміна призведе до дестабілізації роботи в місті. За останній час було прийнято багато рішень, за які потім буде соромно», – зазначив Садовий.

Він також додав, що на сесію 10 листопада, він не має наміру виносити пропоновані свободівцями додаткові питання, які стосуються двоставкового тарифу.

«Якщо зреалізувати ці додаткові питання, які сьогодні пропонували винести на розгляд сесії, - то не думаю, що захочеться жити у Львові. Сьогодні львів’яни привикли до стабільності, до цілодобового водопостачання, до подачі тепла, гарячої води, до якісного прибирання міста, якісної комунікації з органами влади. Багато речей ще є, які треба поправити. Моє завдання, як міського голови – вирішувати проблеми. Згадайте 2006 рік і порівняйте з 2011 роком. Ми мусимо рухатись вперед», – заявив Садовий.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ