Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

Садовий припускає, що число тих, хто голодує, зросте

Міський голова Львова Андрій Садовий сьогодні, 20 червня, під час брифінгу прокоментував голодування голови фракції «Самопоміч» у ВРУ Олега Березюка під Адміністрацією Президента та керівника департаменту внутрішньої та інформаційної політики Львівської ОДА Ольги Березюк - під Львівською міською радою, передає кореспондент Гал-інфо.
Щодо голодування Олега Березюка, то Андрій Садовий сказав: «Коли політик висловлює свою незгоду, то він це робить у той спосіб, в який може це зробити. Я розумію, що це не від доброго життя. А яким іншим чином Березюк має звернути увагу Президента та Прем’єра на критичну ситуацію, яка склалася у Львові? Ви прекрасно розумієте, що перші керівники держави володіють цією інформацією. Яка реакція? Жодної!».

Він заявив, що постійно на контакті зі своїми однопартійцями.

«Не виключаю, що більша кількість людей буде приєднуватись до голодування», - сказав Андрій Садовий.

Натомість він додав, що їхати до Києва не планує: «Сьогодні я потрібен тут, адже я кожного дня маю працювати і вирішувати те, що я можу зробити».

«Думаю, що мають бути прийняті відповідні урядові рішення, які знімуть цю напругу раз і назавжди. Ми вже рік у цій біді. За цей час можна було дати нам можливість гарантованого вивозу на полігони, яких в Україні є 5,5 тис. Невже варто було доводити до такого стану влітку, коли на вулиці 27 градусів тепла. Ще два тижні тому я пояснив все Прем’єр-міністру, казав, що зупинився найбільший перевізник. Реакції нема», - сказав Андрій Садовий.

Щодо голодування Ольги Березюк, то Андрій Садовий сказав: «В усіх проблемах, які є в місті, винен міський голова. Коли ти це сприймаєш, тоді працювати легко. Я підійшов до Олі (Ольга Березюк, - ред.). Поспілкувався з нею. Запитав що потрібно? Яка допомога? Наразі все нормально. Будемо слідкувати, щоб було все гаразд з її здоров’ям. Це її особиста позиція».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ