Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Садовий прийняв Колеснікова так, що "Свобода" закинула угодовство

Сьогодні, 29 листопада, до головного входу у Львівську міську раді під’їхав великогабаритний автобус марки ЛАЗ. З автобуса вийшли міністр інфраструктури України Борис Колєсніков, міський голова Львова Андрій Садовий, заступник міського голови Василь Косів та інші. Повідомила прес-служба Львівської міської організації ВО «Свобода».

Зі слів голови комісії законності та депутатської діяльності Львівської міської ради свободівця Любомира Мельничука, в’їзд транспортних засобів на територію пл. Ринок заборонений рішенням виконавчого комітету міськради і події, свідками яких ми сьогодні були – є нічим іншим, як угодовством міського голови перед владою.

«У рішенні виконавчого комітету Львівської міської ради № 205 від 18.02.2011 р. чітко зазначено, що на території пл. Ринок заборонено рух всіх видів транспорту, крім електротранспорту, автомобілів спеціального призначення, автотранспорту Львівської дирекції УДППЗ «Укрпошта», сміттєзбиральних машин, які вивозять сміття з пл. Ринок, та іншого автотранспорту, який обслуговує адміністративні будівлі Львівської міської ради, туристичних кінних карет та туристичних автопоїздів. Великогабаритний автобус для перевезення пасажирів аж ніяк не входить до зазначеного у рішенні виконкому переліку. Тому будь хто, в тому числі і чиновники центральної влади повинні дотримуватись положень нормативних актів органів місцевого самоврядування. «Свобода» вважає, що такі дії міського голови є нічим іншим, як угодовством перед злочинною центральною владою. Вочевидь, Садовий готовий до будь-яких порушень задля комфорту високопоставлених чиновників влади, забуваючи про норми, які прописані в рішенні виконкому», – заявив свободівець Любомир Мельничук.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ