Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Садовий робить ставку на туриста Януковича, який витягне Львів з післягрипозної скрути

Карантин завдав серйозних збитків туристичній галузі Львова. На 80-90% впала завантаженість львівських готелів та закладів громадського харчування. Відродити туристичні потоки місто спробує за рахунок українського туриста. Про це сьогодні, 10 листопада, під час прес-конференції заявив міський голова Львова Андрій Садовий.

«Збитки дуже великі. Багато туристичних груп відмовилися від поїздок до Львова. Наповненість готелів є мінімальною – 10-15%. Це при тому, що в листопаді вона мала становити 50-60%», – розповів А. Садовий

За словами міського голови, тепер треба продумувати серйозні промоційні заходи з боку міста, гільдії рестораторів, гільдії готельєрів, щоб повернути туристів. «Потрібно думати про якісне святкування Різдва у Львові і цьому ми присвятимо багато часу наступні тижні», – додав мер.

«Активною промоцією міста в останні роки займалася міська влада. Я хочу, щоб цього року і наші готельєри і наші ресторатори долучилися до цієї роботи. Маємо зробити якісну промоцію міста на сході України. Алгоритми роботи вже є. Ми розробили їх минулого і позаминулого року. Чи ми надіємося на західного туриста? Якщо бути відвертим, то планова робота можлива завдяки нашій участі у Євро-2012, дякуючи УЄФА, ми отримаємо дуже велику промоцію нашого міста в Європі. Сьогодні ж маємо працювати над залученням українського туриста. В Україні дуже великий ринок, 46 млн населення. Для мешканців, що приїжджають з Харкова, Дніпропетровська, для багатьох інших Львів є відкриттям. Повірте мені, сьогодні по архітектурі, по цій красоті, що ми маємо у Львові, це те саме, що ви приїжджаєте в західноєвропейські столиці. Отака є правда життя», – наголосив Андрій Садовий.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ