Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Спорт

Садовий ще не придбав собі квиток на матч «Україна – Австрія»

Міський голова Львова Андрій Садовий ще не придбав собі квиток на перший матч, який відбудеться на «Арені Львів» 15 листопада між збірними України та Австрії. Про це він повідомив сьогодні, 13 листопада, під час брифінгу на «Арені Львів».

«Стадіон є власністю держави! Коли відбуваються матчі національної збірної України, то стадіон переходить у юрисдикцію Федерації футболу України. Продаж квитків власне й організовує дочерна структура ФФУ. Для мене є великою несподіванкою великий ажіотаж навколо квитків на матч. Бажаючих придбати квитки значно більше ніж самих квитків. Я думаю, що на більшості трибун будуть львів’яни», - так прокоментував Садовий ажіотаж довкола квитків на перший футбольний матч на новозбудованому стадіоні.

Він також додав: « Квитки продаються. Я ще особисто квитка не маю, але думаю ще куплю. Вони пізно почали друкуватися. Ви ж прекрасно розумієте, що це перший футбольний матч і всі ще вчаться».

Андрій Садовий переконаний, що 15 листопада, на "Арені Львів" не буде жодного вільного місця, адже всі квитки будуть продані.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ