Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Садовий шукає 5 млн грн на садочок у Винниках

Сьогодні, 6 грудня, на засіданні виконавчого комітету було прийнято рішення «Про схвалення змін до переліку об’єктів, видатки на які у 2017 році будуть проводитись за рахунок коштів бюджету розвитку міського бюджету м. Львова». Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Міський голова під час прийняття рішення зазначив, що цьогоріч ще потрібно виділити 5 млн гривень для дофінансування будівництва садочка у м. Винники. Це питання, за дорученням міського голови, будуть пропрацьовувати додатково.

«Ми цим рішенням плануємо збільшити кошти по гуманітарному блоку та по ЛКП «Львівелектротранс». Вчора ми ці зміни погодили на інженерній комісії, сьогодні погоджуватимемо на бюджетній», - зазначила під час доповіді директор департаменту економічного розвитку Ірина Кулинич.

«Ми закінчуємо будівництво садочку у Винниках, і нам потрібно у цьому році приблизно 5 млн гривень ще виділити, щоб дофінансувати це будівництво. Я обіцяв влітку і дав підряднику гарантію, що місто всі витрати компенсує», - додав міський голова Львова Андрій Садовий.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ