Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Садовий спробує ввести у виконком представника громадськості

Завтра, 6 квітня, на сесії Львівської міської ради міський голова Львова Андрій Садовий внесе кандидатуру Ореста Печенка як представника від громадськості у виконкомі. Про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомив депутат від фракції УКРОП Ігор Телішевський.

«На початку скликання, перед формуванням складу виконкому, вимога керівників фракцій була такою, щоб хоча б один представник від громадських організацій був присутнім у складі виконкому. Пройшло півтора року, від громадськості Андрій Садовий так нікого і не запропонував. Проте сьогодні, раптом спостерігаємо, що пан Садовий таки вирішив внести зміни у склад виконкому і в четвер пропонуватиме кандидата нібито від громадськості – підприємця Печенка Ореста Орестовича», - повідомив депутат.

Телішевський наголосив, що Орест Печенко колись був власником мережі гральних закладів у Львові, діяльність яких нині заборонена законом.

Також він вислови нерозуміння, чому часте ця людина представлятиме громадськість: «У нас є безліч громадських організацій, які справді відстоюють інтереси львів’ян, проте чомусь ніхто не хоче їх бачити у виконкомі».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ