Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Садовий тримає Саакашвілі на відстані

Сьогодні, 28 листопада, під час зустрічі із журналістами у Львові мер Львова Андрій Садовий ще раз підтвердив, що підтримує вимоги Михайла Саакашвілі. Також міський голова зазначив, що готовий до співпраці з усіма «розумно мислячими силами».

Нагадаємо, що йдеться про вимогу позачергових виборів до ВРУ – за умови, що буде оновлено склад ЦВК та ухвалено новий закон про вибори.

Зокрема, Андрій Садовий наголосив, що сьогоднішній склад ЦВК працює ще з часів утеклого екс- президента Віктора Януковича. До того ж саме таких змін вимагали люди під час Революції гідності.

«Якщо ці законодавчі речі будуть підтримані у парламенті , то можна буде надіятись, що ми стали на шлях боротьби проти політичної корупції», – підкреслив Андрій Садовий.

Також Андрій Садовий на зустрічі прокоментував інформацію стосовно можливого приєднання «Самопомочі» до партії Саакашвілі «Рух нових сил»: «Про жодні об’єднавчі процеси мови немає й не було. Ми говоримо про нормальне співжиття у політичному просторі  нашої держави.  Ми, політики, повинні перейти до таких відносин, коли є повага одної партії до іншої, тому ми повинні бути готовими до співпраці.

На сьогодні, як усім зрозуміло, не можна збудувати успішну державу, якщо нема успішних ідеологічних партій. Власне, «Самопоміч» є такою партією, адже ми з усіма розумно мислячими силами готові і будемо співпрацювати».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ