Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

Садовий: «Вірю, що Пресвята Покрова захистить всіх тих, хто зараз несе службу»

Міський голова Львова привітав усіх зі святом Покрови Пресвятої Богородиці. Мер наголосив на відповідальності кожного українця перед пам’яттю тих Героїв, які віддали своє життя за мирне небо над нашою державою. Про це він сказав у традиційному щотижневому відеозверненні.

«Шановні львів’яни, дорогі українці, дозвольте привітати з Днем пресвятої покрови всю нашу громаду, а особливо тих чоловіків та жінок, які брали і беруть активну участь в обороні України від російської агресії.

Наш народ життями своїх найкращих синів та доньок продовжує відстоювати своє право на свободу. Ми пишаємось тим, як відроджується наше військо. Але також приходимо на свіжі могили воїнів, дивимось в очі заплаканих матерів, дружин та дітей. Кожна сім’я Героїв повинна відчувати опіку, співчуття та максимальну підтримку.

В цей день я хочу побажати всім нам, аби ці жертви не були марними. Це залежить від кожного, хто має Україну в серці. Не просто прожити власне життя, розуміючи, що за нього хтось віддав своє. Я бажаю нам не забувати це. І вірю, що Пресвята Покрова захистить всіх тих, хто зараз несе службу, стоїть на передовій, забезпечує тили, всіх, хто готується в потрібний момент стати в бій.

Ми співаємо в нашому гімні, що готові положити душу і тіло за нашу свободу. Я ж бажаю нашим хлопцям і дівчатам в українській формі вернутись живими та здоровими до своїх родин. Бажаю, аби наше військо було сильним та сучасним і берегло кожного солдата та офіцера, турбувалось про його безпеку і добробут.

Кожен ворог повинен знати, що як тільки він ступить на українську землю, його чекає ганьба та погибель.

Зі святом Покрови нас! Миру, перемоги та добра», - сказав мер Львова Андрій Садовий

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ