Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство  |  Кримінал

Садовий вперше чує, що його чиновника підозрюють у розтраті державних коштів

Міський голова Львова Андрій Садовий не знає про те, що посадовець Львівської міської ради підозрюється у розтраті державних коштів, які були передбачені на реконструкцію парку «Високий замок». Про це сьогодні, 30 вересня, він повідомив в коментарі Гал-інфо.

«Я не володію цією інформацією. Якщо є така справа, то її треба розслідувати і кінцеве рішення завжди приймає суд. У місті працює дуже багато людей. Якщо проти когось якесь провадження ведеться, то сьогодні це максимально публічна інформація. Рішення винна людина,чи ні приймає суд. Не міліція, не прокуратура, не СБУ, а тільки суд», - заявив Садовий.

На запитання, чи означає це, що він не знає прол інформацію від прокуратури Львова, Садовий відповів: «Після того, коли ви мене про це поінформували, я викличу заступника міського голови п. Шевчука, у підпорядкуванні якого є департамент містобудування, і власне, попрошу його надати мені більш ширшу інформацію. Сьогодні я ще у відпустці, а завтра буду на роботі».

Нагадаємо, як раніше повідомляло Гал-інфо, посадовець Львівської міської ради підозрюється у розтраті державних коштів, передбачених на реконструкцію парку «Високий замок».

У прокуратурі Львова повідомили, що слідством встановлено, що через незаконні дії чиновника одного з управлінь ЛМР завищено вартість виготовлення проекту реконструкції парку та виконаних будівельних робіт на його території.

Відтак з міського бюджету безпідставно розтрачено майже 80 тисяч гривень.

На цей час посадовцю оголошено підозру у вчиненні кримінального правопорушення за ч. 2 ст. 191 КК України.

Прокуратурою міста Львова вживаються заходи з метою завершення розслідування та скерування кримінального провадження стосовно згаданої службової особи на розгляд суду.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ